Gratis Bets

Opdater for at inkludere o bonuser.

Mange gratis bets er eksklusive til OLBG så klik på linkene på denne side for at kvalificere dig. 

1000 BONUS

Bonus op til 1000 kr!

18+ - https://ludomani.dk/, Regler og vilkår. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Din bonus skal gennemspilles 10 gange til odds 1.70 eller derover.

18+, begambleaware.org, T&Cs Apply

1000 BONUS

100% Velkomstbonus på op til 1.000 kroner

18+ - https://ludomani.dk/, Regler og vilkår. Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 40 kroner. Maks. bonusbeløb: 1.000 kroner. Bonuspengene skal gennemspilles 6x på sport (min. odds 1.40) inden for 60 dage.

18+, begambleaware.org, T&Cs Apply

1000 BONUS

100% op til 1000 kr Velkomst Bonus

18+ - https://ludomani.dk/, Regler og vilkår. Kun nye spillere. Min indbetaling på 100kr. Gennemspilskrav 7x med min. odds 1.70 og maks. 250kr indsats for at tælle mod omsætningen. 60 dage til gennemspilskravet. Maksimal gevinst med sportsbonus er 20000kr.

18+, begambleaware.org, T&Cs Apply

1000 BONUS

Spil for 1000 Kr. Og få 1000 Kr

18+ - https://ludomani.dk/, Regler og vilkår. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Yderligere vilkår gælder.

18+, begambleaware.org, T&Cs Apply

1000 BONUS

100% Bonus Op Til 1.000 KR.

18+ - https://ludomani.dk/, Regler og vilkår. Opret en Betfair-konto med promokoden ZSKW02 og indbetal min. 100 kr. Husk at du selv skal aktivere din indbetalingsbonus på kampagnesiden. Indbetaling og bonus skal gennemspilles fire gange. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.8. Bonus er gyldig i 90 dage.

18+, begambleaware.org, T&Cs Apply

 • Hvad er Bonusbets?

  Et Bonusbet er, eller bør i teorien være, præcist det, et bet som er givet til dig som en bonus, hvilket du så kan placere med en chance for at vinde rigtige penge. I realiteten er det dog mere komplicerede end det, med betingelser og vilkår der varierer ved hver bookmaker, med hver deres bonusbets, velkomstbonusser eller tilmeldelsesbonusser.

  Vi prøver at forklare dig bonusbet og tilmeldingsbonustilbuddene så godt som muligt, men undersøg selv de online bookmakers og læs deres betingelser og vilkår i sin helhed, før du tilmelder dig.

  Mange af tilbuddene vil kræve, at du laver et indskud med penge først og placerer et bet. Dette første bet eller kvalificerende bet vil ofte være nødt til at blive placeret ved bestemte odds. For eksempel kan betingelsen lyde således:

  ”Det kvalificerede bet skal minimum have et odds af 4/5”

  Ofte er det første bet som du placerer, det kvalificerende bet og beløbet af det bet vil blive tilpasset (op til et bestemt beløb) med et bonusbet af den samme mængde.

  Der er dog mange variationer afhængigt af den enkelte bookmaker.

 • Hvad er forskellen mellem et gratis bet og et bonusbet?

  Indskudsbonusser er blevet mere populære end gratis bets på spillesider på det seneste. Ofte vil bookmakeren matche indskuddet du laver op til et vist beløb med bonuspenge. Igen, der kan være minimumskrav såsom at du skal placere et bet ved bestemte odds for kvalificere til begyndelsesindskudsbonussen. Derefter kan der være flere vilkår, såsom hvor mange gange du skal spille eller hvor meget du skal spille for, før du kan trække nogen gevinster fra bonuspengene.

  Som altid, tjek omhyggeligt vilkårene og betingelserne, og sørg for at du er i stand og villig til at følge dem alle, før du tilmelder dig til en bookmaker.

  Indskudsbonusser kan dog være en fremragende måde at få startet ved en bookmaker. Nogen tilbyder bonusser op til 1000 kroner i stedet for gratis bets. Så, hvis din første indbetaling er på 1000 kroner, får du 2000 kroner at spille med. Hvis du er succesfuld med dine bets og overholder vilkårene, så kan dette være meget hjælpsomt.

 • Kan du få bonusbets uden indbetaling?

  Bonusbets der ikke behøves en indbetaling, er selvfølgelig ekstremt populære, da disse tilbyder en mulighed for at prøve en bookmaker og at prøve at vinde rigtige penge uden den indledende risiko.

  Fordi dette er et meget godt tilbud, er det dyr reklame for bookmakersne at køre og er derfor blevet meget sjældne.

  Nogen gratis bets uden indbetaling er begrænsede i en kort periode, eller måske er der kun et begrænset antal af gratis bets til rådighed. For at være sikker på at du ikke misser sådan et begrænset gratis bet uden indbetaling, tjek OLBG regelmæssigt.

  Kasino tilbud uden indbetaling er mere populære end gratis bets. Ofte kommer disse i form af gratis spins uden indbetaling. Det er meget svært at få lavet disse om til rigtige penge som du kan hæve, da du ofte er påbudt at omsætte bonuspengene et stort antal gange.

 • Hvad er de seneste 2018 Gratis Bets?

  Vi har tilføjet mange af disse til OLBG og angivet deres seneste spilletilbud her. Husk at komme tilbage for at se tilbuddene der er opdateret regelmæssigt, og nye bookmakers der er tilføjet til sektionen.

 • Hvad er de bedste bonusbets til eksisterende brugere?

  Der er et utal af bonusbets til nye kunder der tilmelder sig en bookmaker, men bonusbets til eksisterende kunder er sværere at finde. Vi har dog undersøgt det for dig, og vi har fundet alle bookmakerne med gratis bets der er tilgængelige.

  Bookmakers er blevet bedre til at belønne deres kunders loyalitet og mange har lavet gratis bets til allerede eksisterende kunder. Det de i bund og grund gør, er at uddele gratis bets, efter at kunden har placerede flere bets, eller nogen gange, bestemte typer af bets.